KVALME


PER STIG MØLLER
(C)

Per Stig Møller (C)

Den danske udenrigsminister Per Stig Møllers (C) "afklaring" af den danske regerings syn på fangerne på Guantanamo-basen i Cuba. Per Stig Møller erklærede dem som krigsfanger i "krigen mod terrorisme" og de kunne først regne med at slippe ud, når den krig var slut - om der skulle gå 10, 20 eller 30 år.
(http://www.danske-nyheder.dk)


Det er til tider hævdet, at Per Stig Møller (C) dels er humanist og at han osse skulle være regeringens samlede intelligensia. Det må i såfald være som ex-humanist og som udenrigsminister burde han dog vide, at der er noget der hedder Geneve-konventionen. Klog er han i hvert fald ikke. Siden har Kofi Annan da osse erklæret Irakkrigen for ulovlig og dermed er Per Stig Møller udover at være en almindelig kriminel osse en krigsforbryder.

PER HOLM KNUDSEN.Her kan du læse kvalmende udsagn og tiltag fra forskellige politikere. Herunder finder du en oversigt over hvilke politikere / partier der foreløbigt har givet kvalme. Skulle du støde på andre kvalmende udsagn og tiltag, så send dem til KVALME.

Hvis jeg er enig så sætter jeg dem på siden. Husk kilde, dato m.m.Dansk Folkeparti

Mogens Camre (DF)

Søren Espersen (DF)

Peter Skaarup (DF)

Pia Kjærsgaard (DF)

Martin Henriksen (DF)

Morten Messerschmidt (DF)

*DF står ikke for Danske Fjolser men for Dansk Folkeparti

Allan Niebuhr (C)

Brian Mikkelsen (C)

Per Stig Møller (C)

Pia Christmas-Møller (C)

Else Theill Sørensen (C)

Inge Dahl-Sørensen (V)

Bertel Haarder (V)

Irene Simonsen (V)

Louise Frevert


TIL FORSIDEN
Links:
ForbryderalbumSenest opdateret 17.10.2011