KVALME


IRENE SIMONSEN
(V)

Irene Simonsen (V)

SINDELAGSKONTROL

"Myndighederne skal skride ind over for en lille kerne hårdkogte indvandrerfamilier, som hader Danmark og danske værdier", mener Venstres integrationsordfører, Irene Simonsen.

Flere af disse familier sender ifølge Irene Simonsen deres børn på genopdragelse i hjemlandet og derfor mener hun, at myndighederne i højere grad skal tvangsfjerne disse børn.
(Politiken 16/09/04)


Irene Simonsen "taler lige ud af posen" står der på hendes hjemmeside. Det skal jeg lige love for at hun gør!!! Jeg har mødt mange venstrefolk, som faktisk var liberale, osse i deres tankegang, men der findes altså osse totalitære venstrefolk, som Irene Simonsen, der ønsker sindelagskontrol, som man kender det fra Sovjetunionen og Nazi-tyskland.

Gad vide om Irene Simonsen's næste forslag til tvangsfjernelse går på familier, der hader danske værdier som svinekød, rullepølse, Anders Fogh Rasmussen, rødgrød, dansk landbrug eller Venstres miljøpolitik. Eller kunne det tænkes, at Irene Simonsen osse vil tvangsfjerne børn, der bliver sendt på genopdragelse på Herlufsholm kostskole af hårdkogte danske diplomater eller børn der sendes i indremissionsk søndagsskole af hårdkogte indremissionske og fundamentalistiske forældre. Venstre ved man snart ikke, hvor man har. Venstre bliver mere og mere højreorienteret og mindre og mindre liberalt.

PER HOLM KNUDSEN.Her kan du læse kvalmende udsagn og tiltag fra forskellige politikere. Herunder finder du en oversigt over hvilke politikere / partier der foreløbigt har givet kvalme. Skulle du støde på andre kvalmende udsagn og tiltag, så send dem til KVALME.

Hvis jeg er enig så sætter jeg dem på siden. Husk kilde, dato m.m.Dansk Folkeparti

Mogens Camre (DF)

Søren Espersen (DF)

Peter Skaarup (DF)

Pia Kjærsgaard (DF)

Martin Henriksen (DF)

Morten Messerschmidt (DF)

*DF står ikke for Danske Fjolser men for Dansk Folkeparti

Allan Niebuhr (C)

Brian Mikkelsen (C)

Per Stig Møller (C)

Pia Christmas-Møller (C)

Else Theill Sørensen (C)

Inge Dahl-Sørensen (V)

Bertel Haarder (V)

Irene Simonsen (V)

Louise Frevert


TIL FORSIDEN
Links:
ForbryderalbumSenest opdateret 17.10.2011