KVALME


DANSK FOLKEPARTI




Forbyd Dansk Folkeparti (DF*)

Dansk Folkeparti bør midlertidigt forbydes indtil en domstol har taget stilling til om partiet opererer lovligt i Danmark. Partiet har tanker og ideer der er helt og aldeles fremmede for danskere. Partiet har fået dom for at man dels må kalde dem for landsforrædere og racister og partiet ledes af ekstremistiske kriminelle, der bl.a. har overtrådt våbenloven. Der må være en grænse. (06/05/04).

PER HOLM KNUDSEN.


Dansk Folkeparti (DF*) har fremsat forslag om forbud mod forhånelse af Dannebrog

Jeg synes Folketinget burde vedtage forslaget, idet Dansk Folkeparti vil blive de første der vil blive straffet. Det er er nemlig en grov forhånelse af Dannebrog, at Dansk Folkeparti bruger Dannebrog i deres partilogo. En sådan grov forhånelse og skændig optræden fra Dansk Folkepartis side, der gør at almindelige anstændige danskere ikke kan flage med Dannebrog ved fødselsdage og andre festligheder uden stor risiko for at blive slået i hartkorn med ekstremisme, kriminalitet, racisme og landsforræderi. (14/01/06).

PER HOLM KNUDSEN.


Dansk Folkeparti: Dit Land - Dit valg - Endnu

Denne faretruende udmelding om et måske snarligt statskup kan ses på internettet som en reklame for det såkaldte "Dansk" Folkeparti, der ledes af ekstremistiske kriminelle, der blandt meget andet har overtrådt våbenloven. Jeg håber virkelig den danske efterretningstjeneste holder godt øje med dette udanske partis aktiviteter. Vi så jo hvad der skete i Tyskland i 1930'erne. (07/02/06)

PER HOLM KNUDSEN.



*DF står ikke for Danske Fjolser men for Dansk Folkeparti



Her kan du læse kvalmende udsagn og tiltag fra forskellige politikere. Herunder finder du en oversigt over hvilke politikere / partier der foreløbigt har givet kvalme. Skulle du støde på andre kvalmende udsagn og tiltag, så send dem til KVALME.

Hvis jeg er enig så sætter jeg dem på siden. Husk kilde, dato m.m.



Dansk Folkeparti

Mogens Camre (DF)

Søren Espersen (DF)

Peter Skaarup (DF)

Pia Kjærsgaard (DF)

Martin Henriksen (DF)

Morten Messerschmidt (DF)

*DF står ikke for Danske Fjolser men for Dansk Folkeparti

Allan Niebuhr (C)

Brian Mikkelsen (C)

Per Stig Møller (C)

Pia Christmas-Møller (C)

Else Theill Sørensen (C)

Inge Dahl-Sørensen (V)

Bertel Haarder (V)

Irene Simonsen (V)

Louise Frevert


TIL FORSIDEN




Links:
Forbryderalbum



Senest opdateret 17.10.2011