KVALME


MORTEN MESSERSCHMIDT
(DF)

Hadefulde Morten Messerschmidt (DF)*

*DF står ikke for Danske Fjolser men for Dansk Folkeparti


Når jeg læser Morten Messerschmidt, folketingskandidat for Dansk Folkepartis hadefulde angreb på mennesker af anden etnisk oprindelse end dansk rundt om i den danske dagspressen (f.eks. JP/Århus 19/5), så tænker jeg ofte: "Hvad foregår der i hovedet på den unge mand? Hvor er kæden hoppet af?" Han er medlem af det eneste parti i foketinget, der har fået dom for, at man dels må kalde dem for landsforrædere og racister og dels ledes partiet af en kriminel kvindelig ekstremist, der er med til at fylde op i kriminalstatistikkerne for overtrædelse af våbenloven. Man kunne jo tænke: Hykleri. Morten, unge mennesker bør ikke omgåes kriminelle. Meld dig ud af det parti inden du kommer rigtig galt afsted!!! (20/05/04).

Mine formanende ord til Morten er dog kommet alt for sent, Morten blev i 2002 dømt for at overtræde rascisme-paragraffen i straffeloven. Dommen blev siden stadfæstet af Østre Landsret. Morten kom ved valget 8. februar 2005 i Folketinget for Dansk Folkeparti, som nu råder over endnu en ekstremistisk kriminel. Hvorfor flokkes ekstremistiske kriminelle om Dansk Folkeparti? Hvorfor kommer jeg altid til at tænke på Hitlerjugend, når jeg ser Morten Messerschmidt på plakater og i TV? (10/02/05)


FRA BLOGGEN

Send en ungdomskriminel ud af landet! (21/05/09)

Morten Messerschmidt er en hyklerisk kriminel (07/12/08)


PER HOLM KNUDSEN.Se humanisme.dks optegnelse om MORTEN MESSERSCHMIDTHer kan du læse kvalmende udsagn og tiltag fra forskellige politikere. Herunder finder du en oversigt over hvilke politikere / partier der foreløbigt har givet kvalme. Skulle du støde på andre kvalmende udsagn og tiltag, så send dem til KVALMEN.

Hvis jeg er enig så sætter jeg dem på siden. Husk kilde, dato m.m.Dansk Folkeparti

Mogens Camre (DF)

Søren Espersen (DF)

Peter Skaarup (DF)

Pia Kjærsgaard (DF)

Martin Henriksen (DF)

Morten Messerschmidt (DF)

*DF står ikke for Danske Fjolser men for Dansk Folkeparti

Allan Niebuhr (C)

Brian Mikkelsen (C)

Per Stig Møller (C)

Pia Christmas-Møller (C)

Else Theill Sørensen (C)

Inge Dahl-Sørensen (V)

Bertel Haarder (V)

Irene Simonsen (V)

Louise Frevert


TIL FORSIDEN
Links:
Forbryderalbum
Senest opdateret 17.10.2011