KVALME


SØREN ESPERSEN
(DF)

Søren Espersen (DF)*

*DF står ikke for Danske Fjolser men for Dansk Folkeparti
Meget mindre Søren Espersen
Politiken spørger i dag (30. decmber 2007): "Hvem vil du gerne se mindre til?"

Mit svar: Søren Espersen, Dansk Folkeparti. Han bliver brugt mere og mere - sandsynligvis fordi han taler dansk uden accent, og er derfor én man regner med. Det er dobbelt farligt, for han har nogle ekstremistiske synspunkter, som han evner at dulme, så man glemmer, hvad han står for. Han er virkelig efter min opfattelse dødsens farlig for dansk demokrati.

(Teksten er Søren Espersens egen. Se Politiken PS, side 8)

PER HOLM KNUDSEN


»Med sin egoistiske, trodsige og selvhævdende demonstration lige for næsen af Dronningen og den kongelige familie nåede han også lige at få tørret næse i det land, der har givet ham indfødsret og gjort ham til dansk folketingsmand. ... Han kan simpelthen ikke fordrage Danmark. Underligt, at han gider at være her.«

Søren Espersen i Dansk Folkepartis medlemsblad om Kamal Qureshi (SF) der mødte til hofbal i en smuk shervani. 3/2004

Det siger et medlem af et parti, der som det eneste i folketinget har fået dom for, at man må kalde dets medlemmer for "landsforrædere" og "racister". Jeg tror, at dronningen foretrækker en meget smuk shervani, som den Kamal Qureshi bar til hofballet fremfor den udanske og selvhævdende tankegang, som Søren Espersen bærer rundt på.

PER HOLM KNUDSEN.


»Hvis pengene til en moske bliver rejst, og kommunen giver tilladelse til byggeriet, så vil vi gøre alt for at stoppe det i Folketinget. En københavnsk moske, hvor driften bliver betalt af Saudi-Arabien, vil blive med langskæggede imamer med sortsyn. Det har vi ikke brug for«, siger Søren Espersen. (Politiken 2. februar 2006)

Det siger Søren Espersen, som er kendt for at støtte den zionistiske terrorstat Israel, som indtil for kort tid siden var ledet af den notoriske krigsforbryder Ariel Sharon. Søren Espersen mener åbenbart, at vi har brug for zionismen, en ideologi af samme surdejg som nazismen. Dobbeltmoral?

PER HOLM KNUDSEN.LINK:
INDVANDRERFJENDSK POLEMIK OG PROPGANDA FRA SØREN ESPERSEN

(humanisme.dk)


Her kan du læse kvalmende udsagn og tiltag fra forskellige politikere. Herunder finder du en oversigt over hvilke politikere / partier der foreløbigt har givet kvalme. Skulle du støde på andre kvalmende udsagn og tiltag, så send dem til KVALME.

Hvis jeg er enig så sætter jeg dem på siden. Husk kilde, dato m.m.Dansk Folkeparti

Mogens Camre (DF)

Søren Espersen (DF)

Peter Skaarup (DF)

Pia Kjærsgaard (DF)

Martin Henriksen (DF)

Morten Messerschmidt (DF)

*DF står ikke for Danske Fjolser men for Dansk Folkeparti

Allan Niebuhr (C)

Brian Mikkelsen (C)

Per Stig Møller (C)

Pia Christmas-Møller (C)

Else Theill Sørensen (C)

Inge Dahl-Sørensen (V)

Bertel Haarder (V)

Irene Simonsen (V)

Louise Frevert


TIL FORSIDEN
Links:
ForbryderalbumSenest opdateret 17.10.2011