KVALME


PIA KJÆRSGAARD
(DF)

Pia Merete Kjærsgaard (DF)*

"Han gør sig efter min mening skyld i rene, landsforræderiske udtalelser. Det er ufatteligt, at en mand, der er født og opvokset i Danmark, og er gået igennem hele uddannelses-systemet, kan have de tanker og meninger," siger Pia Kjærsgaard
(om Slimane Hadj Abderrahmanes helt korrekte beskrivelse af krigens love). (Ekstrabladet 27. sep. 2004)

*DF står ikke for Danske Fjolser men for Dansk Folkeparti


Pia Merete, denne racistiske, kriminelle og ekstremistiske landsforræder, der både er født og opvokset i Danmark går op i hvornår andre danskere optræder som landsforræder. Pia Merete, hvis tankergods i mangt og meget minder mig ikke så lidt om en tidligere tysk rigskanslers, skulle ærlig talt hellere beskæftige sig med noget fornuftigt og gå lidt mere op i, hvorfor vi er så mange almindelige danskere, der efterhånden næsten føler det som landsforræderi at flage med det danske flag. Pia Meretes parti er noget af det mest udanske der har eksisteret i siden 1945. Hvorfor flokkes kriminelle, racister og landsforrædere om det parti?

PER HOLM KNUDSEN


"Men han burde aldrig nogensinde være hentet hjem fra Guantánamo. Han burde stadigvæk sidde dernede i sikkerhed," siger Pia Merete Kjærsgaard (om Slimane Hadj Abderrahmane til Ekstrabladet).

Pia Merete og andre racistiske, kriminelle og ekstremistiske landsforrædere i DF burde forlængst have været sendt ud af Danmark, så Danmark igen kunne få sit gode rygte og omdømme tilbage. Problemet er blot at der ingen steder er at sende dem hen, det kan man ganske enkelt ikke være bekendt over for andre mennesker, kristne eller ej.

PER HOLM KNUDSEN


"Dansk Folkeparti er igennem tiden blevet skældt hæder og ære fra, hver gang vi har anvendt udtrykket femte kolonne virksomhed om de gerninger, som visse af landets fremmede forøver i og uden for landets grænser. Jeg kan imidlertid ikke finde noget bedre ord for den skændige kampagne som Trossamfundets udsendinge har ført mod Danmark – det skulle da lige være landsforræderi." skriver Pia Merete Kjærsgaard (Pia Kjærsgaards ugebrev - mandag den 9. januar 2006 - Den femte kolonne).

Når Dansk Folkepartis oversurmule Pia Merete Kjærsgaard går rundt og råber landsforræder efter andre, så burde hun nok først lige gribe i egen selvtilstrækkelige barm og erindre sig, at hun er den eneste nuværende folketingspolitikker, der har dom for, at vi andre må kalde hende for landsforræder.

Den virkelige femte kolonne i Danmark er jo ret beset Dansk Folkeparti, der ved dets forøvede gerninger i den grad har gjort det vanskeligt for almindelige og anstændige danskere at kalde noget for dansk uden at få kvalme.

PER HOLM KNUDSEN


"Fjenden indefra har presset Danmark ud i en ustyrlig situation."skriver Pia Merete Kjærsgaard (Pia Kjærsgaards ugebrev, Frø af ugræs... - mandag den 6. februar 2006)

Dansk Folkepartis oversurmule, dette frø af ugræs, den kriminelle Pia Merete Kjærsgaard er tilsyneladende ved at få lidt selverkendelse. Aldrig har respekten for alt hvad der er dansk været så truet, som den er nu på grund af Pia Merete Kjærsgaards og andre kriminelle, landsforræderiske og rascistiske ekstremister i det såkaldte "Dansk" Folkepartis hadeske og islamofobiske udgydelser.

Da jeg for 22 år og nogle dage siden første gang stiftede bekendtskab Pia Merete Kjærsgaard, fyldte hun absolut mindre end ingenting i mit liv. Jeg var allerede dengang skeptisk og kritisk overfor Fremskridtspartiet, som siden Mogens Glistrups kriminalitet og racistiske udgydelser blev helt ukontrollabel.

Jeg forstår godt, hvis mange føler frygt og afmagt, frustration og vrede. Jeg forstår det godt, hvis nogle danskere hænger lidt med næbbet og udbryder: ”Åh, for pokker da. Hvis bare "Dansk" Folkeparti aldrig var blevet stiftet!” Så havde vi haft vores vante, fredsommelige hverdag – for tiden fyldt med sne, men dét var så også vores mest påtrængende daglige problem. Jeg forstår det godt. Men vi må stramme os an! Det er nu, tiden er inde til at samles. Det er nu, vi skal rykke sammen om Nationen, forsvare de værdier, der er vores og passe på Danmark og hinanden. Danmark har fået sat pistolen for panden. Fjender indefra vil tvinge os til at falde på knæ og afsværge os de rettigheder, som generation efter generation før os har kæmpet for og i nogle tilfælde har givet livet for. "Dansk" Folkepartis angreb på de danske frihedsrettigheder har fået en foruroligende karakter.

Det er en værdikamp mellem en totalitær, dogmatisk islamofobisk tankegang i "Dansk" Folkeparti og frie anstændige danskere. Men hvad bliver det næste? Og det næste? Trusler og terror og infam tankegang fra "Dansk" Folkeparti må vi aldrig nogen siden bøje os for. De er fjenden indefra. Den trojanske hest i Danmark. En slags kriminel mafia, der giver os et tilbud, vi ikke kan sige nej til: Sig "Dansk" Folkeparti, ellers… Som der står i "Dansk" Folkepartis slogan: Dit land, dit valg, endnu. "Dansk" Folkeparti bedriver landsskadelig femte-kolonne virksomhed mod Danmark.

Det frø af ugræs, der er føget ind over den danske grænse – kriminelle, racister og løgnere - og som med deres rejser rundt i landet puster nyt og for Danmark livsfarlig ild i rascismen og kriminaliteten, skal vi nok selv tage os af.

Kriminelle landsforrædere, der skader Danmark, bør smides ud, gerne med den kriminelle Pia Merete Kjærsgaard som den første.

"Dansk" Folkeparti bør snarest skifte navn til Islamofobisk Folkeparti.
( Jeg siger tak for lån fra ugebrevet "Frø af ugræs ....")

PER HOLM KNUDSEN
.


FRA BLOGGEN

Om sindelagskontrollanterne (04.06.2009)

Pia Kjærsgaard er kun 2 klip fra livstidsstraf (21.02.2009)

Pia Kjærsgaard er et perfidt røvhul (17.11.2008)

Hvem bestemmer i Danmark? (06.08.2008)

Dansk Folkeparti kræver muslimerne ud (10.05.2008)

Dansk Folkepartis danske værdier (10.05.2008)

Dansk Folkeparti skyder med skarpt (09.05.2008)Se humanisme.dks optegnelse om PIA KJÆRSGAARD


Pia Kjærsgård

Her kan du læse kvalmende udsagn og tiltag fra forskellige politikere. Herunder finder du en oversigt over hvilke politikere / partier der foreløbigt har givet kvalme. Skulle du støde på andre kvalmende udsagn og tiltag, så send dem til KVALME.

Hvis jeg er enig så sætter jeg dem på siden. Husk kilde, dato m.m.Dansk Folkeparti

Mogens Camre (DF)

Søren Espersen (DF)

Peter Skaarup (DF)

Pia Kjærsgaard (DF)

Martin Henriksen (DF)

Morten Messerschmidt (DF)

*DF står ikke for Danske Fjolser men for Dansk Folkeparti

Allan Niebuhr (C)

Brian Mikkelsen (C)

Per Stig Møller (C)

Pia Christmas-Møller (C)

Else Theill Sørensen (C)

Inge Dahl-Sørensen (V)

Bertel Haarder (V)

Irene Simonsen (V)

Louise Frevert


TIL FORSIDEN
Links:
ForbryderalbumSenest opdateret 17.10.2011website statistics