KVALME


PIA CHRISTMAS-MØLLER
(C)

Pia Christmas-Møller (C)
har bedt justitsminister Lene Espersen (K) om at undersøge grundlaget for imamernes opholdstilladelse. "Abu Laban har selv leveret dokumentation for, at han taler med to tunger, det er både uacceptabelt og uforenligt med vores tradition .... og så har vi en situation, hvor ytringsfriheden må have sin grænse." (Politiken 4. februar 2006)


Mere mageløst hykleri skal man da lede længe efter, og Politiken tager da osse Pia Christmas-Møller kraftigt ved vingebenene i en leder Antidanskhed (5. februar 2006). At tale med to tunger er da en klar konservativ specialitet, som Per Stig Møller (C) er ekspert i - ihukommende hans "intellektuelle" krumspring i forbindelse med Irakkrigen og krigen i Tjetjenien. Møller skulle tage sig en snak med Møller og så i øvrigt lade sine modstandere ytre sig uden disse grove og udanske trusler om udvisning. Jeg synes, man skal udvise alle, der vil udvise andre!!! Udvis Pia Christmas-Møller, hun skader Danmarks omdømme.

PER HOLM KNUDSEN.Her kan du læse kvalmende udsagn og tiltag fra forskellige politikere. Herunder finder du en oversigt over hvilke politikere / partier der foreløbigt har givet kvalme. Skulle du støde på andre kvalmende udsagn og tiltag, så send dem til KVALME.

Hvis jeg er enig så sætter jeg dem på siden. Husk kilde, dato m.m.Dansk Folkeparti

Mogens Camre (DF)

Søren Espersen (DF)

Peter Skaarup (DF)

Pia Kjærsgaard (DF)

Martin Henriksen (DF)

Morten Messerschmidt (DF)

*DF står ikke for Danske Fjolser men for Dansk Folkeparti

Allan Niebuhr (C)

Brian Mikkelsen (C)

Per Stig Møller (C)

Pia Christmas-Møller (C)

Else Theill Sørensen (C)

Inge Dahl-Sørensen (V)

Bertel Haarder (V)

Irene Simonsen (V)

Louise Frevert


TIL FORSIDEN
Links:
ForbryderalbumSenest opdateret 17.10.2011